Прахосмукачка Xiaomi VIOMI V2 Pro 2100Pa LDS Интелигентен резервоар за електрическо управление EU Plug Save 5 Maps

катоЗапазениотстранен 0

Прахосмукачка Xiaomi VIOMI V2 Pro 2100Pa LDS Интелигентен резервоар за електрическо управление EU Plug Save 5 Maps

Информация за продукта в Youtube, щракнете тук

Споделете вашите мисли

Palikite komentarą

Tenpigiau.lt